Idei accesibile pentru a amenaja o gradina mica

Imagineaza-ti cum ai vrea sa arate gradina ta! Ce-ai spune daca ai afla ca pentru multe dintre ideile de amenajare pe care le ai nu trebuie sa cheltuiesti un buget foarte mare?

Poti pune chiar tu in practica o multime de idei de amenajare a gradinii sau poti folosi serviciile unei echipe de gradinari cu experienta, precum Vasi Gradinarul.

Idei accesibile pentru a amenaja o gradina mica

Fie ca visezi la o gradina colorata sau la o gradina cu spatiu verde ordonat, poti solicita servicii servicii de peisagistica si amenajare a spatiului verde, servicii de intretinere a copacilor si a gardurilor vii, de amenajare si intretinere a gazonului, de plantare si intretinere a florilor, fie ca sunt plantate in ghivece sau in gradini din zona Timisoara, Dumbravita, Giroc, Chisoda, Ghiroda, Mosnita Noua.

IDEI ACCESIBILE DE AMENAJARE A GRADINII

Iata 3 idei accesibile de amenajare a gradinilor mici pe care le poti pune in aplicare fara prea multe costuri:

  1. Gradini cu ghivece

Daca spatiul nu iti permite sa te bucuri de o gradina in adevaratul sens al cuvantului, poti  realiza cu ajutorul ghivecelor de flori o gradinita colorata. Avantajul este ca acest tip de amenajare este extrem de versatila si poate fi oricand regandita.

Ghivecele pot forma alei de flori, pot fi suspendate sau pot fi aranjate pe diferite suporturi verticale. Daca optezi pentru o astfel de provocare de gradinarit este bine sa stii ca imaginatia te va ajuta sa economisesti!

Transformarea obiectelor vechi in ghivece este o super idee de reducere a costurilor. In functie de stilul de amenajare pe care ti l-ai propus, poti refolosi: ceanice vechi, cauciucuri, oale si vase de bucatarie, lazi de lemn, tot felul de cutii si cutiute din metal, lemn, plastic in cele mai diverse forma si culori, numai bune pentru a planta plante verzi sau flori.

Pentru spatii limitate, este de preferat sa plantezi flori talie mica cu inflorescente abundente si de durata, a caror ingrijire nu necesita foarte mult timp: panselute, primule, clopotei, petunii, floare de piatra, floare grasa, muscate, viorele.

Cu cat diversitatea este mai mare, cu atat spectacolul de culoare este mai aparte!

GRADINILE CU GAZON – SOLUTII PERFECTE PENTRU SPATII VERZI ORDONATE

  1. Gradini cu gazon

Gradinile cu gazon sunt solutiile perfecte pentru a te bucura de spatii verzi ordonate, cu aspect foarte modern. Atunci cand suprafata gradinii nu este foarte mare amenajarea cu gazon ofera impresia de spatiu.

Pentru costuri avantajoase, opteaza pentru un tip de gazon rezistent, mai ales daca il folosesti si pentru amenajarea aleilor!

Nu uita ca in cazul gradinilor cu gazon lucrarile de intretinere sunt importante pentru pastrarea aspectului sanatos al covorului de iarba.

  1. Gradini multifunctionale

Transforma o gradina mica intr-un spatiu multifunctional! Poti amenaja, de exemplu, in stil minimalist un colt ascuns de relaxare format dintr-o masuta si doua scaune, iar restul gradinii il poti delimita in zone pentru plante decorative si zone pentru plante aromatice.

Pentru a schimba decorul oricand doresti, plantele aromatice pot fi sadite in ghivece, de exemplu. Astfel, nu doar ca te poti bucura de relaxare, dar ai intotdeauna la indemana plante verzi utile in bucatarie!

Detalii despre servicii, tarife si alte idei de amenajare gasiti pe : https://www.vasigradinaru.ro/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *